provade kläder nyss



känner mig ungefär som att jag tillhör den här sizen. blääää på livet ibland.

nej

man kan ju aldrig få nog av snö...


roligt #2:

nervösa telefonförsäljare

jag har själv erfarenhet av detta från min inte så långa karriär på CCVattugatan i blge. minns mitt stoltaste ögonblick när jag sålde "6 st kalle anka för endast 99 kr". lät ungefär:

- hej, ebba heter jag och ringer från kalle anka. det är så att vi har sex... (kort avbrott följt av pinsam tystnad då jag inser vad jag sagt följt av ett antal ehh..jag menar..alltså..)

nyss ringde

- magnus magnusson! eller oj, vad säger jag..
- haha hej hej
- ja, hej heter jag....

roligt:

folk som arbetar med att komma hem till hushåll och installera/demonstrera saker

min första upplevelse av en sådan människa var när vi bodde i vårt förra hus i moris. då kom det en äkta dammsugarförsäljare hem till oss och och demonstrerade det senaste inom dammsugarvärlden; kirby! så hetter själva dammsugaren alltså, kirby. hela familjen satt i soffan och tittade på den klämchecka (stavning?) mannen som krälade runt på mattan med sin kirby och pratade i ett sträck om hur värd den var de 30 000 kronorna man fick betala för den. det absolut roligaste var hans väl inövade "slogan".

- är du trött på dammtussar? kirby är här!
- blir du aldrig av med hundhåren? kirby är här!

kirby fick aldrig en plats i vår städskrubb men vi fick en ren matta och ett stående skämt i familjen.

idag kom en man till vår enkla boning på hanröv. 6 och installerade en ny diskmaskin. han pratade den bredaste dalmål jag nånsin hört och hade ont i ena foten vilket han snackade om h e l a  t i d e n. det tog ca 2 timmar för honom att ta ut den gamla maskinen och sätta dit den nya och jag och mamma fick hjälpa honom att bära och grejsa för han hade så otroligt ont i foten. det va tydligen en arbetsskada av att han hade fått "skjuta ifrån" så mkt på det snöiga och isiga underlaget... han trodde även att han hade glömt några verktyg i (??) mattan när han la tillbaka den på golvet som var superdammigt och slaskigt av att han hade gått in med skorna. det är väl en kraftansträngning att ta av sig skorna när man har så fruktansvärt ont i foten kan man tänka sig.

- har du ont i foten? kirby är här!

KÖRKORT!



det här har jag lyckats åstadkomma idag! är sjukt lättad och glad och nu känns det som om livet nog kommer ordna sig ändå!


trixxy

har lyckats trixa till mig en ny kavaj som jag är mkt mer nöjd med än min förra. köpte ju en på h&m för ett tag sen men insåg sen att den va i största laget. då drog jag till med en av mina, om jag får säga det själv, bästa förmågor nämligen att övertala mamma. dealen ser ut såhär att jag ger min för stora kavaj till henne och hon köper en ny till mig! mission complete. det fina är ju att hon väldigt sällan använder kavaj och om jag får lust att ha den lite större kavajen är det fritt fram att låna den.

idag är den söndag och jag har inga som helst planer.


jag klara't!

yes. en lyckans dag. klarade teoriprovet imorse! en sådan sällan känd lättnad. imorgon är det endast en kort dag i skolan sen helg! nu är klockan över 22 så det är ok att gå och lägga sig. yes.

hm love



blev glad nyss när jag såg att paradise hotel-greta har lika tröja som jag köpte i stockholm förra helgen. har lufsat runt i den hela veckan och kan lätt smälla upp den på en top 3 över mina bästa plagg. första dagen på hälsoveckorna har gått bra! inga onyttigheter och ett medelpass på friskis.

besos


vida nueva

okej, för att klas inte ska behöva bli upprörd så ska jag inte säga att jag ska börja ett nytt liv. men tänkte dock ha några hälsoveckor nu framöver. målet är studentkickoffen 1 april. det som ingår i hälsoveckorna:

  • inte dricka alkohol!
  • inte köpa mat på stan
  • gå på friskis
  • gå prommisar
  • ta körkort (nyttigt för min själ och självförtroende)
  • göra klart allt plugg och skriva projektrapport
  • inte äta så mkt götte
  • inte ständigt gå till kylen/skafferiet för att kolla om vi har nåt gott
  • inte köpa kebab på maestro

diciplin nu!!

igår var förövrigt en asbra kväll!


19!!

åå underbara dag! solen lyser över snödrivorna, mamsen står i köket och lagar mat så det doftar hem ljuva hem, jag och ida har precis varit ute på en stärkande promenad med vårt fridfulla husdjur och mina nyöppnade paket ligger framför mig på vardagsrumsbordet. med andra ord, det är min födelsedag!!

sms:en och facebook-hälsningarna bara strömmar in och jag känner mig så oerhört populär. snart vankas det middag fast vid lunchtid med familjen hedin och sen blir det förferre med massa kära vänner + utgång på faluns hejdundrande nattklubb etage (a.k.a slittan/slitty/clittan/clitty).

nu tänkte jag gå i min faders fotspår och leta rätt på nån sladd så vi kan få lite vettigt ljud så vi kan ösa musik ikväll!


kaos

stockholmsvisiten har varit mkt rolig, festlig och trevlig. maskeraden var lyckad, jag bytte dock i sista sekund från långben till danny (...), bilder finns på facebook. frågan är dock varför ingen i sverige, som är det mest snöiga landet, kan hantera snö! blir galen.

men nu, efter självmord på t-banespåret, ersättningsbussar, bitter SJ-personal, inställt tåg, lång väntan på centralen, snäll SJ-personal, försening, en ytterliggare ersättningsbuss mitt i natten och gratis taxi från falu station är vi äntligen hemma. yihoo nu ska här pluggas körkortsteori!

ps! på tåget ner satt jag, jacob och matilda precis framför patrik från paradis hotel!


RSS 2.0