last day

det är nu man ska lägga upp bilder från hela året och skriva bästa/sämsta listor och skit. orkar inte. får kanske bli ett projekt för bakisdagen imorgon. jag och ida springer nu runt och fixar oss inför tonight, som är den äkta la noche de acción. klassisk görschenmiddag hos amanda först, sen big party. det är tur att temperaturen har sänkt (höjt??) sig från 26- igår till endast 7- idag. nu kan man stå ut med att gå från busshållplatsen i nylonstrumpbyxor. jag ska svälta mig hela dagen så jag orkar med all god mat vi har fixat och diverse annat.

nyår 07/08



nyår 08/09



feliz año nueeeevo!


juldag

gårdagen var mkt trevlig och vi åt mkt god mat. albin krävde att vi skulle titta på anna ankas jul istället för kalle men det gick inte hem. alla tyckte dock att min idé med julgrapen var otroligt bra! fick många fina julklappar, bl.a. en plånbok, en sjal, jeans, en mysig handduk och pappas bästa bidrag; en ficklampa! idag ska vi baaara mysa och äta rester, ser mkt fram emot resterna måste jag säga, jag vill också spela alfapet med familjen. sen kommer barnen kjällqusit till stan! och ikväll vet ingen vad som händer, det är ju el noche de acción som vi säger på spanish men känner mig inte superpepp på etage. natten är ung.

 

 



två bilder på julgrapen i olika vinklar.


dagens schema:

  • handla de sista juleklapparna
  • jobba
  • förhoppningsvis gå på friskis
  • slå in juleklapparna
  • rimma
  • spela mario cart och pictionary med albin som numera är hemma, klas, klara och gustav

vi har ingen gran i år. mitt förslag är att vi ska pynta min grapefruktplanta och lägga juleklapparna under den (den är trots allt ganska ståtlig imo), det ser ju lite pluttigt ut att bara lägga alla klappar mitt på vardagsrumsgolvet bland alla hundhår. spännande att se hur detta kommer utvecklas och om mitt förslag går igenom hos resten av familjen. 


skit

då var man här igen.

den älskade dagen efter.

holiday

det är jullov och egentligen räcker det med att säga så. uuunderbart. det är också extremvinter ute och igår upptäckte jag att mina tights också är trasiga, på samma ställe som alla mina jeans. det kommer bli en kall vinter för min del.

iallafall inledde jag lovet fint med att vara en duktig flicka och mysa med mamma hela fredagskvällen. vi gjorde knäck, tittade på "på spåret" och "jul med ernst" samt åt massa götte. idag har jag vart på friskis (!) och snart ska jag och mamma ner på stan och köpa julklappar. ikväll blir det förhoppningsvis en lugn utgång på banken med tilde och massa fler. mitt liv är så himla fridfullt och perfekt.

adios

sur

har haft första dagen på jobbet idag. eller det är ju mitt gamla städjobb fast i nya lokaler. hatar numera de nya lokalerna. det va helt tomt och tyst och mörkt, plötsligt råkade man gå in i värsta industrilokalen med skitstora läskiga maskiner eller ett läskigt litet labb. har också minnen av att jag varit i några rum på den väldigt korta introduktionen i fredags men som jag nu inte kan hitta tillbaka till. skit.

det är skitkallt ute och alla mina jeans är trasiga. det är värst för mig!!

a night out

kvällens bäst man: han som köpte pommes till mig på ghandis och han som bjöd på pizza på maestro
kvällens sämsta man: theo hej hå. uppfyllde alla mina fördomar om sviniga män.








photo session españa

bilder från málaga!

  
 
     


:S

igår åt jag nachos till lunch

rått

det är rått i falun. råttfalun. ikväll ska jag lägga upp bilder från spanien som var bäst i hela världen.

efter en vecka i málaga kan vi konstatera att:

- det är bättre med sol än med råttväder
- jag aldrig mer kommer kunna dansa med en kille eller äta nachos
- vi måste uppskatta mörkt bröd mera
- cruzcampo borde börja säljas på krogar i Sverige också
- det är lättare att prata spanska med 1 liter mojitos i kroppen

JUNTOS TODO EL TIEMPO!


RSS 2.0