over here

när man är nykter på krogen märker man verkligen hur alla, främst killar, fulraggar så brutalt och trängseln och värmen blir mkt mer påtaglig. men det va trevligt ändå. efter att ha följt tilde till bussen gick jag hem själv, man känner sig aldrig så ensam som när man går hem själv efter krogen. när man försöker gå så snabbt som möjligt genom stan bland alla fulla människor som slaffsar i sig kebab och pommes från maestro/ghandis och man kommer hem till ett tomt hus och loggar in på facebook och har typ 3 st vänner online och sen äter man ett paket nudlar/rester och går sen och lägger sig i sin säng som är tillräckligt bred för två men som sagt så är man själv och det är ju skönt för då kan man breda ut sig extra mkt...  


sneak

idag fick jag ett hotbrev från x (vill ej lämna ut hans namn, vill ej ha mer hot) som jag köpte min coldplaybiljett av. tydligen hade inte pengarna kommit in och han skrev att snart blir polisen inkallad. inte att leka med...men det är nu fixat och x är glad och nöjd.

har också värvat fyra nya medlemmar till gratismakeup.se som jag länkade till förut (när jag värvar får jag poäng). nya värvade:

jag på min gamla mailadress
mamma (ovetande)
pappa (ovetande)
ac (tvingad)



coming back as we are

till alla er som inte var på coldplay kan jag meddela att ni missade årehundradets händelse. bäst och finast i världen. synd bara att man endast är 160 cm lång, såg inte så mkt av scenen (eller skärmarna som också satt aslångt ner!!!) men det va hur mäktigt som helst ändå. helgen i stockholm innehöll också fett god pizza, fett god sallad, fett goda mackor, gos, lunch med cornelia och tåg. har också blivit en jävel på det här med tunnelbana om jag får säga det själv. kan också passa på att säga att jag har nu börjat ytterligare en 100poängskurs i spanska. kommer nog dö (morir) eller somna varje gång (dormir) men jag hoppas det kommer gå bra (bien). adios.





chasing our tails

triumf! jag vann på budgivningen på tradera (kl 05.30 imorse, efter att ha vart på jätterolig fest hos malin och kommit hem runt 02 nån gång) och fick min stockholmsbiljett för 51 kr. suckers! åker strax till huvudstaden. första stopp är hos ac och hämta hans extranyckel, sen åka och möta upp elinor med vänner och sen kolla coldplay!! är sjukt peppad. får se lite vad som händer efter det, ska ringa cornelia och klara och kolla vad dom har för planer. om det inte blir för sent. sen får jag iallafall vänta själv i ac:s lägenhet tills han kommer hem, men det gör inget. kommer sova som en prinsessa i glädjeruset hoppas jag.

om nu prinsessor sover bättre än andra.


2 cool

vi har börjat skolan
jag har bra betyg
vi har fiskat
I'm in love with a fairytale
vi är es3mu och
vi är jävligt bra på sport


please

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=217577 

typiskt mig att börja med såna här gratisgrejer (jag minns min besatthet av gratissms.se förut...) men klicka på den här länken och börja samla poäng och få gratis presentkort på kicks, h&m, åhlens m.m. strängligen förbjudet att bli medlem utan att klicka på länken, det är jag som varvar medlemmar här!!

hihi kom igen giiirls!

sweet

idag är absolut sista dagen på lovet. känns lite vemodigt men också skönt. min nya sysselsättning är att fixa biljett till coldplay som är på lördag i stockholm. en något mystisk man, men som ändå verkar snäll, som inte vill avslöja sitt namn till mer än b-o har lovat sin biljett till mig, hittade nu lite billigare biljetter men vill ej svika b-o som jag haft kontakt med i några dagar. ett svårt dilemma. får se om mervi (den med billigare biljetter) svarar...

igår var det söndag och jag och tilde tog en mysig fika på waynes och gick sen lite på stan. köpte ett torrschampo som jag tror kommer bli min nya obsession. hittade också en jeansskjorta som jag kollat lite på, upptäckte att den hette "ebba denim shirt" och då va det inget snack. skall inhandlas idag. på kvällen lagade vi pastasallad, köpte lite grejs till på hemköp och satte oss under minigolftaket på kålgårn och hade picknick i mörkret. oerhört bra och mysigt. vi cyklade sen hem till rut och kollade på film och åt godis. jag sov hela filmen. snart är det säsongens första dgf-möte!


 



caaaaashflow

har fått lön. var bara tvungen att göra detta... (print screen, paint):



såhär har det aldrig tidigare sett ut kan jag meddela. mkt stolt!

the last time

få dagar kvar på lovet. har inte vart ett höjdarlov kan man säga, men helt ok ändå. jag längtar faktiskt lite till rutiner och folk nu. en najs avslutning blev det iaf! åkte på lite spontan resa till stockholm i tisdags och myste med ac och shoppade med tilde, cissi och julia. inte så mkt shoppingfynd men ändå väldigt trevligt. i torsdags åkte jag på vildrosfestivalen som låg fett långt ute i skogen. arvid, erik och anna spelade och det ägde! även ylva och malvina va där lite random så det va fett med najs som vi säger. stressade hem på ett tåg, fast fick sitta på en bänk i storvik (mer öde plats får man leta efter) i 40 min och vänta...iaf kom jag hem och panikhandlade lite mat och dryck, åkte hem och duschade och slängde på mig kläder och åkte upp till jacob för fest med gamla klassen!! hur kul som helst vill jag påstå. grill, dans, jag har aldrig, röj, serious talk, roadtrip med ida som tog körkort igår (!!!!!) och bastu. snart ska jag avnjuta en burk coca cola i solen. börjar så smått komma över att jag inte är på way out west, fast klas det lilla aset är där, och det mesta känns ändå ganska bra just nu.








say it

"du går ju i gymnasiet fortfarande, du ska inte göra så mkt". citat av en kär vän igår. bara för att han vart i asien och jobbat och gjort massa kul och har lite perspektiv. jag vill och va i asien och få perspektiv. vi gick genom falun city igår kl 02 på natten och det enda vi kunde säga var "det är sig likt".
bored.

igår va jag iaf nykter och tittade på andra som va brutalfulla. jag kände mig inte så sugen på att va brutalfull. eller ens lite full. jag mår lätt bäst av alla idag iaf. hah. men det va väldigt trevligt hos klas och gustav först med sjukt mkt grill och sen hos rickardo på fest. fast min egen feghet smög sig på igen.. typiskt. nu lökar jag sönder och vill bada.


blä

jag har en ny diet. den går till såhär: allt som har med alkohol att göra skall uteslutas.

varje helg samt onsdagar ska jag tänka tillbaka på denna vidriga torsdag och minnas min huvudvärk, mitt lilla morgonkräk, mina darriga händer och min oroliga mage.

nu är det fan slut på fanskapet!

fan!

she

You think your days are uneventful
And no one ever thinks about you

You think your days are ordinary
And no one ever thinks about you

But we're all the same
And she can hardly breathe without you


RSS 2.0