skära bloggen

har haft en del av slutprovet i musikteori A idag och det gick faktiskt mkt bra. fick också precis reda på att jag fått sommarjobb i fyra veckor i sommar! glädjen sprudlar. liite jobbigt om man vill åka på en spontan tripp någonstans och inte kan göra det för att man ska upp kl 07.00 och städa kontor, men det får va värt det. ingen får planera spontana trippar under veckorna 28, 29, 30 eller 31! valborg imorgon. fest imorgon.

3 april 1999

kära dagbok. igår klätrade ida up i ett träd hon sa att hon sat fast. jag, jonatahan, julia ohc albin fösökte räda hene men vi bara plurade i vatnet som var under trädet. en gång kisade julia på sig då skratade alla. när julia kisade på sig var när vi rädade ida. 

how do you do it, dear?

okej har drygaste spanskatexten+glosor till imorgon, rytmprov på musikteorin imorgon, talet till måndag jag inte skrivit, samhällskunskapen till fredag, krönikan jag inte börjat på och slutgrejen på musikhistorian som jag inte ens kommit på vad  jag ska göra. röv. idag hade vi nationellt prov i engelska och kan faktiskt inte alls avgöra hur det gick för min del, skrev nog lite för kort. ska på DGF-möte snart och sen pumpa järnet på friskis. haha som att jag tyckte det va kul att träna. hatar att träna men jag gillar känslan efteråt. det är iaf valborg på torsdag och det lutar åt görschen och kanske några gamla söbare vilket skulle va asroligt. funderar på att va nykter. orkar inte va så dum i huvudet jämt.

dagens gamla dagboksinlägg (från år 98):
skära dagbok. i dag har jag köpt nya skor och set hjalle och heavy föresten ska hjalle och heavy spela up på liltorpet.

vad har man haft för uppväxt om man kan stava till "hjalle och heavy" men inte till "kära"?  


drop the fairytales

hittade mina gamla dagböcker, höll helt seriöst på att gå sönder av skratt.
mina åsikter om julen 22 december 1998 (tror att jag precis lärt mig skriva bindestreck):
kära dag-bok. snart är det jul-afton det ska bli roligt. jag tyker att det är roligt på jul-afton för då komer tom-ten och jer jul-klapar till bårde barn och vuxna. jag tyker om att få jul-klapar och att je. det  är härligt på jul-afton.

måste bara ta med den här också:
jag har badat i liltorpet. i omklädningsrumet stog de masa snusksaker som knula och violen är blå men jag vil knula ändå.


your eyes were focused

mkt nöjd med gårdagskvällen. jag och klara myste med cider i diverse parker innan vi gick till harrys och kollade på modevisningen, hur bra som helst! jag fick återigen bekräftat att jag är bland jordens sämsta fotografer men några bilder blev det iaf som duger. sen körde partyt igång och det gick hett till på the dancefloor. vi hade så fruktansvärt kul åt en viss person hela kvällen hahahah. jag dansade med disco-kjelle också! de serverade också gratis nachos, nötter, gurk- och morotsstavar, salsa och BRIE, heaven on a plate med andra ord. ja allt som allt va det hur bra som helst. och jag måste också nämna min världens snyggaste. så. idag va planen att jag skulle skriva mitt äckligahelvetesjävlahortal till svenskan men det finns så mkt annat som lockar, typ robinson-reprisen och att spela patiensduell med ac på msn.






the more I look at you

vädret=det bästa just nu. det är så så så fint ute. igår va det fredag och vi hade endast en lektion. sen gick (!) jag, tilde och alexandra in till stan och jag och alex köpte varsitt fint linne på gina. på kvällen kom cissi hit och vi kollade på tv och snackade massa. det var väldigt mysigt och bra. idag började jag dagen med att gå på friskis kl tio (!!!) och sen ner på stan och köpte biljett till mig och klara. vi ska på harrys ikväll och kolla på när charri och massa går modevisning. träffade wallis och andreas på stan och tvingade dem att hänga på, vi blev fotograferade också av nån från typ falu kommun som tyckte att vi såg "fräna" ut... kommer nog bli en fet kväll ikväll iaf. snart kommer pappa hit och ska hjälpa mig skriva mitt tal. kan behövas, jag är s ä m s t på att plugga.

har börjat lyssna på den här fina mannen igen och det gör mi mkt glad.

 
 

brown sugar

hjälp! jag är med i japansk tv-show ska jag titta på nu och äta mina brownies som inte blev så misslyckade ändå, synd klas. det ser iof ut som en kletig hög men det är inte utsidan utan insidan som räknas. skulle ni vilja höra sagan? okej, inte läge att citera aladdin. å vad jag känner mig fåraktig.

she can't see

synd att jag är så ovig.





annars hade jag sparkat mig själv hårt i huvudet.

you tube my space

kvällens sysselsättning: titta på hela lejonkungen (lion king) på youtube. kan inte förstå att jag inte utnyttjat detta fenomen mera genom åren. youtube alltså. är lite frälst. ska dock göra ett avbrott om ett tag och gå ner på friskis, då kan jag kolla på filmen med gott samvete. det är iof också i studiesyfte för jag börjar nämligen komma på ett ämne till mitt tal på svenskan (vill skriva "svenskatal" men det ser så fruktansvärt fult ut). research alltså.

så, samvetet gott, magen nöjd (har förätit mig på makaronipudding, guds gåva till människan) och kroppen snart trött men nöjd. oerhört bra, tack! (första gången den slutklämmen visade sig på min blogg, albin, maxi och klas!)

he slept a summer by my side

uppskattar youtube mer och mer i och med att jag hittade massa kareoke-versioner av min sångläxa som jag kan sjunga till. är nämligen ingen fena på piano. sitter och skriver i mina nya glasögon (armani, inga av de som jag lade upp här). känns lite weird, särskilt att ha massa gojs framför ögonen hela tiden plus att de ramlar ner över näsan titt som tätt. ska gå till synsam och få de justerade. kändes fett lamt att va tillbaka i skolan igen efter lovet, särskilt när min svenskalärare sa "ni får tillbaka era krönikor betygsatta på fredag". har ej börjat på krönikan. har inte heller kommit på ämne till mitt tal på svenskan som skulle va klart idag. röv.

åå det va längesen jag skrev nånting roligt här på bloggen. har liksom tappat stinget lite.
störst ångest just nu:

  • svenskan
  • sommarjobb eller jobb över huvud taget
  • pengar i och med att jag inte har nåt jobb
  • den lilla delen av vårt hus som är så sjukt dammig och som man inte kan hitta nånting i pga alla kläder, påsar, ouppackade väskor, papper, böcker, garderobsgrejen från IKEA som aldrig blir insatt i garderoben m.m som ligger överallt (mamma kallar det mitt rum, vill ej tro det)
  • att det känns som om den enda som this summer will sleep by my side är min gosegris öffi

daylight kisses everything

stockholm är på många sätt bättre än falun. det är större, det är mer folk, man kan döda tid på mkt roligare sätt än här, det finns massa goda mat/fikaställen mm, mm, mm. nu är jag hemma igen. jag har hängt med corny, klara, helena, ac, anna och hennes kompisar och shoppat och ätit och fikat och myst och solat och gått på krogen och lärt mig planka på tunnelbanan och inte varit i falun. jag såg typ 5-6 personer från falun på dessa tre dagar...

nu ska jag träffa ylva och grilla på kålgårn. ylva är bl.a. det som är faluns fördelar.


05.23

okej nu sitter jag i soffan inlindad i mitt täcke och ska betta på en tågbiljett på tradera. är lite nervös, har aldrig gjort det förut... åker (förhoppningsvis) till stockholm idag 11.32. känns så bra att komma från falun ett tag, även om jag inte riktigt har ett spikat schema ehe. kommer lätt behöva packa om min väska typ 18 gånger plus att jag måste ta mig till stationen själv så kommer antagligen missa tåget också. äh, jag är asbra på att resa. puss

05.35

det blev en hård kamp mellan mig och Kluster09 men han vann tillslut, den lille vesslan. men han var väl värd vinsten, jag hängde inte riktigt med i svängarna. grejen är att priset ändå slutade på typ 20kr mindre än originalpris så det va inte så big deal. nu hänger jag alltså inne på sj:s hemsida och ska köpa biljetten där. fan, att få en säkrad plats kostar plötsligt 43 kr extra?! är det värt? tänker inte stå/sitta i lekvagnen till stockholm. åå det är inte lätt det här... jaja, hejdå.


ps. lovar att jag kommer hamna bredvid Kluster09 på tåget...


the games we play

kvällens konstaterande:

  • van vetereen gick inte på tv idag utan imorgon
  • det enda sexrelaterade ordet man kan komma på som börjar på A är analsex
  • pizza, frosties, iste och tranbär är inte götte
  • jag kan verkligen inte rita
  • danne kan inte rita det han ska
  • pictionary spårar alltid ur

lill babs?


sweet ride

har äntligen tagit mig i kragen och planerat lite. planerna är något suddiga men trots allt planer. förstår inte när det vände, har alltid varit bäst på att planera och ha allt i ordning men allt liksom faller ur mina händer på något sätt. jaja, det ser nog ut som så att jag iallafall åker till stockholm på onsdag och träffar lite människor jag tycker om och glassar i storstaden ett par dagar. känns mkt bra måste jag säga. nu tänkte jag mass-smsa görschen och föreslå solning/picknick på klaras tak eller annan solig plats. 

har glömt att berätta om förra veckans fetaste asgarv. vi satt på spanskalektionen och kollade på en film om påskfirande i spanien (la semana santa). istället för att kolla på filmen som vi såg i ettan också satt jag, jacob och andré och visade alla rörelser vi kunde på teckenspråk. asgarvet kom när jacob visade tecknet för snopp och menade säkert att tecknet innehöll rörelse. den skulle alltså inte vara helt still utan vifta lite. så jävla roligt.   

kickoff

igår va vi på student-kickoffenpå harrys som vi i dgf anordnat. askul. det började med att niklas och gustav kom hem till och gjorde äggmacka till mig medan jag sprang runt och lockade håret och invigde min nya glitter-eyeliner. sen mötte vi upp axel och gick till rickard där förefesten infann sig, en fartfylld förfest för en gångs skull! sen gick vi ner till harrys där det va fett lång kö (som vi typ smet förbi) och jättemkt folk inne. party on. jag va sjukt hes och typ ingen hörde vad jag sa på hela kvällen, var också så täppt att jag knappt kunde andas genom näsan. kände mig mkt attraktiv. efteråt stog jag och väntade i hundra år på olle och rut som skulle köpa burgare på ghandis för jag ville inte gå hem ensam. där va det en typ 25årig man som försökte få med mig hem och nån annan började slåss lite smått. wild life i falun. idag ska vi ha påskmiddag hos klara. jag har påsklov och det är bäst.


      


mañana mañana

har vanligtvis sånglektion kl åtta (!) på torsdagmornar men min sånglärare ringde nyss och meddelade att den va inställd. bra för att jag endast övat min sångläxa 1 gång på två veckor plus att jag är så förkyld så hade ändå inte kunnat sjunga men dåligt att jag redan gått upp ur sängen typ en timme för tidigt. hade noll vänner inloggade på facebook. jag är lite ensam just nu...

ikväll är det student-kickoff och jag har inget att ha på mig. tänkte lämna tillbaka linnet jag köpte pga extrem pengarbrist. får nog springa hem till ida och kolla va hennes garderob erbjuder. vamos a la fiesta. pronto, despues la escuela claro. hihi (fick vg på spanskaprovet förresten!) nu skriver jag endast för att jag inte har nåt att göra. det här är en typisk morgon när jag kommer missa bussen. så är det alltid när man har mkt tid.

det regnar ute. hoy no quireo ir delante mi casa.


dinero

började fan nästan gråta nyss när jag kollade översikten på min internetbank. har gjort av med nästan hela studiebidraget på en vecka och imorgon är det student-kickoff och sen är det lov. jävla skit allt kan dö. fattar inte hur jag kan vara medveten om att jag är så dålig och ändå fortsätta vara så dålig. nu ska jag öva på min äckliga sångläxa och sen gå och lägga mig och snyfta i sängen med min gosegris öffi (och antagligen kolla ett avsnitt nip/tuck). han är sympatisk.

kommer iaf få de här skorna imorgon (observera )

hjärtat väljer blint

dagens stora test (bry er inte om de muppiga bilderna, det är brillorna ni ska titta på). tycker själv att jag ser ut som i nörd i det mesta. nej just det, jag och tilde jobbar ju på att förbättra självkänslan. shiit vad den där tjejen med gult hår är snygg i brillor!

1. lite retro och "i tiden" vilket tanten på synsam påpekade 200 ggr




2. Smalare och mer markerade, något mer sekreterare





3. någonstans mitt emellan, smala skacklar eller vafan det heter





åsikt? say the word

let's be words in the bible

idag tog jag och tilde ledigt (typ) och gick på stan hela eftermiddagen. vi shoppade loss rejält och jag kom hem med ett linne (inte svart, gult!), tre nagellack som vi delade på, en glittereyeliner och tre par prov-glasögon. ja ni hörde rätt, jag ska få glasögon. vet ej hur jag ställer mig till detta. kan ju va en lite fräsig acesoar (stavning?) kanske. upptäckte också när jag stog och provade bågar att mitt ena ögonbryn är mycket högre än det andra, jafan halva ansiktet hängde liksom mer. typiskt...

endast tre dagar kvar till påsklovet och på torsdag är det student-kickoff!
 

hej

när jag är bakis mår jag bäst precis i stunden när jag äter. inte efter när jag är mätt utan just då när jag tuggar. det va kul igår. det är synd att man ska bli så dum i huvudet när man är full för det är ju väldans roligt. fett mkt folk iaf på o'learys och det va kul att gå ut med tjejer för en gångs skull. mitt hår är lite gult men det är okej ändå. idag är det pluggdag och det går otroligt trögt. jag läser mina sms i utkorgen från igår då och då för att lätta upp stämningen. hahah

nyss kollade jag på en kortfilm. trodde jättelänge att den handlade om en kille som var döv, sen insåg jag att ljudet var avstängt. yes.

mr moon

update:
har gjort två arbeten idag och kollat på snowboardtävlingen i källviken med ida, bella, rut och jonte en stund. snart kommer amanda, olivia och cissi hit, vi ska kolla på robinson, blondera håret, snacka massa skit och förferra lite innan vi ska på o'learys och ragga på snygga snowboardkillar. en mkt bra dag måste jag säga. kollade också på reasons why och breakfast in berlin igår samt chillade lite på rådhuskällaren, sjukt bra och mysigt. vet att jag fortfarande har rövmkt att jobba ikapp men orkar inte fokusera på det längre, plus att det är så grymt fint väder att man inte kan va sur!

lyssnar på mando diaos nya album på spotify och jag längtar till peace&love mucho mucho. puss

slö

å blir så trött. har aldrig varit så dålig i skolan som nu. gjorde precis en lista på alla arbeten jag måste göra, 7 punkter blev det. kul att jag suttit i typ hundra timmar varje kväll den här veckan och typ kollat på nip/tuck eller gjort nåt annat värdelöst (älskar iof nip/tuck men det blir fan inte mkt gjort). varför går det inte att sätta sig ner och plugga? åååå blä. vill ju göra massa roligt i helgen, typ gå på veronica maggio och titta på snowboardtväling och hälsa på mitt nya kusinbarn. har iallafall vårkonserten avklarad igår, det är skönt. va en sväng på harrys med tom, david och ric sen. det va kul men var trött som vanligt (ehm....). snart är det lov och jajajaja.  

RSS 2.0