okeej

location: gbg

har fått höstlov, varit i stockholm och är nu i göteborg. och inget av det har jag skrivit här på bloggen. omg. stockholm va iaf väldigt mysigt som alltid. men måste faktiskt att på just mysfaktorn är gbg som stad mucho más bien. åkte tåg från stockholm hit igår bredvid en hysterisk tant som antagligen var vettskrämd för svininfluensan eftersom hon la ut plast på sitt säte innan hon satte sig. hon hade äcklig och rökig andedräkt... iaf anlände jag hit till en väldigt väldigt fin lägenhet och fina människor och jag och ida har idag spenderat hela dagen med att  upptäcka göteborg city. vi spenderade pengar. imorgon kan jag lägga upp bilder på allt jag köpt likt en äkta fashion blogger! snart stundar middag och jag trivs med att inte vara i falun.  


cansado

jag är så 

otroligt

trött

men har trots allt presterat en hel dag i skolan, en hel sida om kvinnans ställning inom Islam, en snickerskaka och fått en uppfattning om hur många spanskaglosor jag har i läxa till imorgon och hur få av dem jag kan.

projekt

dagens projekt är mitt rum. just nu står där två garderober och en extrasäng som är täckt av massa kläder. resten av mitt rum ligger i vardagsrummet i väntan på att sorteras/slängas. jag vill helst slänga så mkt som möjligt för jag tänkte feng shuia lite och ha absolut så lite saker som möjligt i mitt nya rum. hatar pryttlar som bara ligger.

svårt att veta vad man ska göra av:

  • vecko revyn/glamour/vimmel-tidningar som fortfarande är rätt fräscha men som man läst ett par gånger var
  • "viktiga papper" som man sparat utifall att de skulle behövas någon gång men som man aldrig kollat på
  • smycken som man aldirg använder men inte slänger för det känns så dumt att slänga smycken
  • inbundna böcker jag läste när jag va typ 13 som är som nya
  • skolkataloger från söb-tiden

idag ska jag iaf:

  • som sagt sortera alla grejer och förhoppningsvis slänga det mesta
  • rensa ur mina kläder och vika fint och lägga in i min nya garderob som är asfin
  • ta en promme till familjen östlings hus och hämta min dunjacka som försvann på dgf-festen i fredags men som nu är hittad igen
  • plugga lite religion
  • göra arko-läxan vi fick för tre veckor sen
  • titta på några avsnitt desperate housewifes när ida kommer hem från gbg, om det inte blir alltför sent, för nu har jag abstinens efter en dh-fri helg

bloglovin

måste nu tipsa om en av mina absoluta favoritbloggar klaraspanikblogg.blogg.se. ger mig alltid ett gott skratt. jag minns när jag skrev ett tal om fenomenet blogg till svenskan och blev helt besatt och näst intill lite loco. skulle tex kolla min internetbank och fattade inte varför jag inte kunde komma in på den. tog en stund innan jag insett att jag skrivit www.swedbank.blogg.se

funderar på att ändra lite på utseendet här på lilla bloggen. får bli ett nytt projekt och en ny period av ständigt besökande på designadinblogg.blogg.se.

buenas noches


un poco







olofs bilder!


töntarna

kents nya har kommit ut på spotify. blir lite köpenhamnsnostalgisk...

fulla som as men glada som aldrig förr på kalla gator. på rökiga pubar med cigarrer och läskig konjak. på hard rock café med vilka drinkar vi än pekade på. på mcdonalds. på pizzeria. på supermarket med öl för 4 kronor. inklämd bland svettiga danskar på bästa konserten. nu när det blåser på månen. på sleep in heaven med huvudet i en papperskorg eller på badrumsgolvet. på kinaklog. med armarna runt en lyktstolpe. panka på en perrong hem till sverige. falun. min dröm är din.  


bien/mal

bra saker:

- jag har nästan inga läxor eller arbeten att göra
- jag har övningskört krypkörning/backning
- jag och ida har sprungit runt stångtjärn
- jag har tänkt ut en outfit innehållandes min nya tröja till etage på fredag
- jag åt spenatsoppa till middag och har ej ätit något götte på hela dagen

dåliga saker:

- jag höll halvt på att dö av andnöd sista sträckan runt stångtjärn
- mina pengar försvinner lite oroande fort
- halsduken jag vill köpa på h&m:s webshop kommer inte komma förrän v.46 (om jag beställer..) plus att frakten kostar typ 50 kr
- jag kan inte bestämma hur min studentmössa ska se ut
- jag har inget jobb

bar 55

lördagen blev den bästa på länge då jag, ida, linnea, olof och moa satte oss i en bil och körde ner till järna, södertälje, för realeseferre! allas våra kära kussar som ingår i bandet clockwise va där och det va grymish. sen hade vi natt-roadtrip hem och höll oss vakna med hjälp av den nya skivan. kom hem typ kl 05 och då sov man gott kan man säga. idag va vi på lager. jag investerade i ett vitt linne för 30 kr. jag övningskörde fram och tillbaka utan att gråta. great succes.

nu ska jag plugga lite religion innan massa dålig tv i form av "ensam mamma söker" och "kommissarien och havet" börjar.

RSS 2.0