as I walked on

we walked on frosted fields
of juniper and lamplight
I held you hand

and when I awoke and felt you warm and near
I kissed your honey hair with my grateful tears

for you
whenever I may find you


löning idag!

synd att jag inte har nåt jobb.


rabiaaa

kan det här ha vart den värsta dagen i jordens historia? nej, kanske inte. men fan topp 10 iallafall. började iof bra med ägg och bacon med tilde (vi har studiedag btw). sen satte jag mig för att plugga spanska. kl va typ 12.00. kl 17 ungefär va jag klar. inte ok. då har jag också gråtit över att jag inte förstod nånting av spanska verbformer eller uttryck och fått ett damputbrott och skrikit faaaaaaaaaaaaan så högt så mira blev jätterädd och sprang ut. alltså ut på gatan så jag fick springa efter ut i regnet och leta efter henne i mitt neighbourhood. hittade henne, inte helt oväntat, på klaras gård md svansen mellan benen. den enda hjälp jag fått med spanskan var av ac som då och då skrev "viva ebba!" på msn. tack för det. sen kom ida och piggade upp och fick mig att ta på mig ett par jeans och åka till hemköp och köpa lösviktsgodis. nu har jag bara drama-analysen kvar.


(__.__)


pigpen

har tillbringat helgen i casa de ahlin uppe på högbo. en högst intressant vistelse. alla va fulla och glada, vissa trötta, i fredags när vi också besökte faluns nightlife i form av "de hemlösa" vilket innebar fest i en tunnel. cool grej! i regel hatar jag efterfester men var ändå med tillbaka till jacob och badade badkar och drack vin. tror det va det där sista vinet som la grunden för baksmällan dagen efter. jäkla skit alltså. jag och ida skulle åka på utflykt, det blev ica maxi för att köpa lite b&j's (cookie dough) som vi käkade hemma hos jacob. igårkväll va jag alltså en trött figur. men kvällen hade sina höjdpunkter iallafall, "aaj, vad fan gör du?". haahahahahh jag dör av skratt.

ja. idag ska jag plugga spanska och plocka svamp. adios.

har btw en otroligt irriterande fluga som cirkulerar runt mig och vägrar flyga iväg. vad vill den?? känner mig som den där smutsiga pojken i snobben som ständigt har ett moln med knott och flugor runt sig. fresh.


futurismen

är inte så överdrivet intresserad av den konstinriktningen under det tidiga 1900talet, det är dock vad jag ska ägna min kväll åt. med en timmes break för idol. det är mkt plugg at the moment. i helgen vill jag helst åka till stockholm och mysgosabuffla med min man-för-stunden som finns där. men jag vill isåfall att mamma kör bil dit och gör sina ärenden och sen kör mig hem eller att mamma betalar min tågbiljett. får se utvecklingen av detta.

senast myntade uttryck av es3mu:

lunchballe

nu

nu tror jag allt att jag har svininfluensan. kanske inte. men en förkylning har jag allt dragit på mig. och en hes röst efter helgens bravader. mkt lyckad nollning i fredags och mkt lyckad fest på kvällen. sen efter en liten bakisattack kom mina beloved girls hit och åt tacos och hade skönsång innan vi drog till rådhuskällaren och sen etage. otroligt lyckad kväll. jollycup hej. i söndags sov jag lite för många timmar.

övningskörde nyss. detta jävulska moment man måste genomgå för att få det satans körkortet. vill verkligen inte lära mig, vill bara ha kortet i handen. fick motorstopp i en vänstersväng. fick inte igång bilen. fick panik. började gråta. pappa fick ta över rattjäveln. inte ok.

she moves her on way

idag har jag varit på mitt första dop. mitt kusinbarn casper christian döptes. mkt fint och trevligt. och gott. sen åkte vi direkt till ullis som fyller år idag och åt middag. gott. jag är mätt.

igår inledde vi med att bli sjukligt exalterade över zlatans mål, hemma hos kalle. sen spelade vi ölspel och kalle var sämst. johan ramlade plöstligt in genom dörren med en vägkon på huvudet. det blev inte så mkt mer än så men det var en väldigt rolig kväll. cyklade hem i kylan. . .

saker jag inte orkar hetsa upp mig över:

  • svininfluensan

dagens sanning

jag är helt värdelös på filmkvällar. jag är alltid pepp och pigg i början, hetsäter alltid av chipsen och hänger med i filmen. men efter ett tag så kommer den där välbekanta känslan. när ögonlocken liksom faller nedåt och handlingen i filmen plötsligt inte riktigt hänger ihop. då är det ingen idé att ens försöka. då är det bara sova som gäller så får man låna hem filmen och kolla istället. igår va det film/sovkväll hos kalle. idag ska vi nog ta tag i oss själva och styra lite festande. ska försöka hålla ögonen öppna.

inte ok. 


entrenar

första lektionen på spanska steg 5 fick vi skriva en kort presentation om oss själva. min blev exakt likadan som den jag gjorde första lektionen på steg 4 förutom en sak:

på min fritid gillar jag att vara med mina kompisar och att träna på friskis&svettis

på min fritid gillar jag att vara med mina kompisar och snart ska jag börja träna på friskis&svettis


the end of life as we know it

ja, när kommer det att hända egentligen?

är lite för trött på det mesta just nu. känner att det behövs en ny spännande och positiv faktor i livet. en helt ny garderob skulle inte sitta fel. alltså kläder i garderoben, inte själva möbeln. en utlandsresa. ett nytt gäng med roliga människor. en liten pojkvasker att krama om. eller inte en liten förresten, helst en lång och vältränad. . .

nu ska jag öva fiol och piano. kanske gå ut med hunden. kanske övningsköra när mamma kommer hem. skriva lite svenska. facebook. hemma hos jamie, nejfan det har slutat gå. patiensduell på msn med ac. vara bitter. sova.

 

 


RSS 2.0