málaga sí

om ca en timme påbörjas min resa till málaga. det ligger på spaniens solkust. jag hoppas det inte regnar för nu vill jag fanimig ha lite ljusterapi här innan den bittra vintern i falun sätter igång. plus att jag har med mig tre par shorts men bara en kofta. igår hade jag 2009års psykbryt och det sista jag ville var att åka till spaniens solkust. sprang runt på hanröv.6 och grät och var jättearg på mamma utan anledning. jag tänkte helt ärligt att jag hellre ville stanna hemma i ruttna falun, hasa runt på hbo, gå på cool weezy-festen på rådis ikväll och slaska runt i posthöst/provinter-vädret. nu ska jag äta min sista desayuno sueco.

besos

potentiella platser min hm-påse med mitt nyinköpta linne och en ny deo kan vara på:

  • caféterian
  • aulan
  • hasses hörna
  • rummet bredvid hasses hörna
  • A-entrén
  • 701:an
  • nån annanstans

potentiella platser min pianobok (som kostade 400kr) kan vara på:

?

potentiella platser mitt minne kan vara på:

?

 


#2 stort test: jobbigaste tv-kocken

niklas

  • gestikulerar hur mkt som helst när han pratar
  • pratar gärna om när han var kock på lyxresturang i NY "det här receptet lärde jag mig i new york *vift med händerna*..."
  • tjatar jämt om säsongens råvaror
  • tror han kan förutspå hur matmodet (?) kommer utvecklas
  • upprepar alla ingredienser onödigt många gånger med överdriven inlevelse, kolla här 06.03
  • hans hemsida består av superinzoomade bilder på honom själv, päron, en landsväg, kor
  • beskriver alltid sin mat med extremt många adjektiv som syyyrlig, söööt, krääämig, muustig osv

#1 stort test: jobbigaste tv-kocken

leila

 

  • verkar ha lite problem med talet, p r a t a r   h a c k i g t
  • det är alltid superputtinuttigt och blommigt i hennes kök
  • varje gång hon använder muscovadosocker (vilket hon gör väldigt ofta) säger hon "muscovadosocker har en lätt lakritston"
  • ofta när hon står och rör nånting zoomar de in på hennes ansike och hon vänder det lite mot kameran och ler, titta här ca 01.08
  • hon använder 40 olika skålar till varje grej, ska hon t.ex. mosa hallon har hon först hallon i en skål, sen häller hon de i en annan och mosar och sen i en tredje när hon ska servera
  • allt hon bakar är "väääärldens godaste"
  • hon är allmänt omänsklig. ingen människa i världen har mängder med ägg/citroner/kakor i stora skålar bara för att det ser fint ut eller orkar göra fina etiketter på sin hemlagade mango chutney/toppa sina cupcakes med kanderade rosor

jag plågar mig själv

genom att titta på leila bakar. vad är det för fel på alla tv-kockar? blir så arg. men snart är det per morberg, han är allt en redig karl. en värdelös dag har detta minst sagt varit. har knappt gjort något skolarbete och har inte rört mig från soffan, förutom en gång när jag lagade pasta carbonara (som iof blev asgod!!!!)

igår tackade jag nej till att mysa med tjejerna i klassen för att dricka vin med klas istället. sminkade mig och gjorde mig snygg i typ en timme för jag hade inget och göra, men sen trodde jag att jag gjort världens misstag för vi kom bara så långt som till första avsnittet av robinson. varför vara snygg framför klas och robinson? men sen fick vi finbesök av andreas, arvid, erik, märta och wallis som fixade med oss på en 20års-fest på samuelsdals golfklubb (!) det va en fest må jag säga och det var raj raj hela natten. vaknade uppe hos arvid med sjuk nackvärk och täppt näsa och sminket som flyttat ner en cm i ansiktet. yes. smet därifrån. nu väntar en jobbig fullspäckad vecka och sen stundar españa!!

sunday

igår trivdes jag mkt bra i min nya guldtröja på fest. nu är jag ganska pank och har pluggpluggplugg som äter upp mig inifrån och jag är så fruktansvärt omotiverad så jag vet inte var jag ska ta vägen. åt nyss frulle men jag är hungrig igen. detta är den typiska söndagen med det typiska söndagsvädret grått och regn.


as a feeling

dagens i-landsproblem: jag vill köpa nåt snyggt glittrigt att ha på mig ikväll men jag vill inte spendera pengar. vi ska på wesc:s tvåårs fest på rådis men först till amandas inflyttningsfest och kanske till toms födelsedags-förfest om vi hinner. vi har iof dåliga minnen från att försöka klämma in så många fester som möjligt på en kväll, och då var en av de festerna toms födelsedagsfest. jaja, kvällen är ung, vi är unga och vårat humör ska va på topp! men måste som sagt hitta nåt lite fräsigt att ha på mig.

dagens i-landsproblem 2: jag vill gå ner på stan och köpa nåt lite fräsigt och glittrigt att ha på mig ikväll men jag har inte tid för jag måste skriva svenska np-tal om relationer och starka band.

sen måste jag bara nämna att igår var jag på friskis kl 07 på morgonen innan skolan.
så.

I wanna od on dh




och jag gör det också! det blev en lång kväll då ac instruerade mig över msn hur jag skulle ladda hem diverse program för att ladda hem desperate säsong 5. instruktionerna innehöll många print screens och citat som

ac: klicka på starta
jag: jag hittar inte starta!!!

men jag lyckades till slut. teknikens underbarn har slagit till igen. nu ska jag plugga på mordenismen och postmordenismen inför provet imorgon och öva på min pianoläxa (jag trivs bäst i öppna landskap).




!

jag har återigen joinat sekten friskis & svettis. kände verkligen att min kropp behövde aktiveras. det gjorde den inte särskilt bra på medelpasset imorse. fick självmordstankar redan på uppvärmningen. nästan. herregud, detta kommer inte bli lätt. tur att jag betalat 500 spänn, i dessa dagar av pengabrist måste jag ju uttnyttja det jag betalat för. igår var förövrigt den slöaste fredagskvällen på länge. desperate housewifes, idol, glass och mjukisar. ida drog iväg på bio plötsligt och jag stannade hemma. måste sluta med sånt. resulterar bara i att jag sitter och tycker synd om mig själv. ikväll blir det iaf raj raj på folkmusiknatta.

peez

in a good mood but still tired

great succes! ibland stör jag mig lite på mig själv för att jag använder citat som jag inte alls har någon koppling till eller egentligen vet något om, till exempel att citera borat när jag inte ens sett filmen.

iaf var min great succes att jag denna kväll har lyckats skriva klart min religion utan att en enda gång gått in på fb eller liknande. jag fick också något överraskande mvg på en uppgift jag gjort i nutida konst och har skrivit in mig på körskolan samt skrivit loggboksinlägg om det. effektiviteten flödar. imorgon är det endast två lektioner sen är det helg. HELG!

dream on

jag drömde att det gick en mördare lös på hbo. huvudmisstänkte va en jättetöntig kille, alltså verkligen nördstereotypen, som går i naturtrean. alla sprang runt i panik och skrek för de va så rädda, men han bara stog i mitten med lysande ögon och log ett skrämmande leende. i drömmen lurade min gamla lärare in mig i en fälla och offrade mig för att ta fast mördaren. jag såg honom idag i biblioteket och i matsalen. huuuu.... han skrämmer mig även fast han har för korta jeans, stora klumpiga skor, dålig hy och förpubertal superpipig röst. inte ok. 

speed of sound

torr blogg. jag sitter i skolan och läser om kvinnans ställning inom buddhismen, varvar det med info om studentkryssningen. av någon smått tragisk anledning är jag mkt mer intresserad av studenkryssningen. biljetter skall inhandlas snarast. jag är verkligen sjukt ointresserad av allt som har med skolan att göra just nu. mitt svenskatal har ej påbörjats än, religionen är inte klar, prov på postmordenismen och mordenismen nästa vecka och jag måste skriva nån understämma i arrko-läxa. sexter, terser ledtonsupplösning hej. då.

saker jag är mer intresserad av än ledtonsupplösning, postmordenismen och buddhistiska nunnor:

- desperate housewifes
- mario cart
- ligga i soffan och kolla på matprogram
- etage
- sitta i amandas nya lägenhet och äta chips
- åka till berlin
- studentplaneringar

dagens roliga överraskning: det finns speed-dating på studenkryssningen...


RSS 2.0