update

den ständigt degiga figuren e som oftast befinner sig på hanröv. 6 har setts, iklädd gymnastikskor samt shorts+mjukiströja, flitigt så kallat "powerwalka" runt båda sjöarna med namn kålgårn. i skrivande stund kan vi se att hon snart är på språng igen, hon skall bara sörpla i sig något...är det en öl? nej! det är ju en smoothie. kan man tänka sig. ..

den realistiska delen av e:s hjärna: detta beteende kommer endast hålla i sig några få dagar. det vankas fest i helgen igen och vetskapen om att det ligger en grandiosa pan-pizza (capricciosa) i frysen försvinner inte i första taget. men vi lever i nuet.

hear me, I'm whispering

senaste tidens

klantigaste: när jag ramlade i onsdags och stukade foten, kan också vara tilde som gick i sömnen och slog upp läppen + hakan.
mysigaste: gårdagskvällen i tildes stuga med anna (och tilde såklart)
lataste: jag i största allmänhet
mest fantasilösa: mina matvanor, försöker komma på så många olika sätt som möjligt som man kan tillaga makaroner och korv på
godaste: annas pastasallad med pesto igår
äckligaste: de toaletterna jag städar med kiss och korta svarta hårstrån på ringen
längtan: vart som helst förutom falun, spenderade hela dagen igår i min säng och kollade sista minutenresor
bad guy: jag, stal idag ett paket vaniljte på jobbet...


alone like so many

min bästa hemsida watchtvsitcoms.com har typ lagt ner! jag är upprörd minst sagt. vad göra nu? idag gick jag på stan en sväng efter jobbet och köpte ett vitt linne på h&m. intresseklubben antecknar. jag hade mina jobbkläder fast med en fet mjukiströja över så var lite skabbig och lökig och luktade typ skurmedel.

glädjeämnen just nu: jag jobbar min sista vecka..ehm ja det var väl det
orosmoment just nu: det är stopp i en vask i en av städskrubbarna på jobbet, känner att det inte riktigt är min grej att agera rörmokare. får se hur det ser ut imorgon.

foolish eyes

igår va vi på harrys och rådis. nånstans där emellan skulle jag skämtplanka in på rådis men snubblade på nån pinnejävel och ramlade. resten av kvällen fick jag stödja mig på personen som fanns närmast. som tur var fick jag och tilde skjuts av random cab hem. idag har jag sjukanmält mig från jobbet och kan endast ligga still i min säng med foten högt på berget av kläder och filtar som ligger och skräpar i min säng. orkar inte ens gå upp och hämta mina glasögon så jag ser lite suddigt och har ont i huvudet. snart kommer ida, anna och klas hit och lagar förhoppningsvis mat till mig.

jag vill gärna att alla tycker synd om mig. fullt tillåtet att komma hit och ge mig pizza eller cheez doodles.

tisdag

05.59  vaknar
06.00 (då jag egentligen ska börja jobba) tar de första stapplande stegen upp ur sängen
06.20 (!) börjar jobba
11.15 intar idas soffa med stekt ägg och desperate housewifes
någon gång på dagen intar idas soffa än en gång, efter ett besök i köket där det utfördes underverk i form av kyckling/baconmackor, framför desperate housewifes
17.30 möter klas i kvarnparken där vi spenderar en stund med att klaga på vädret/gunga/diskutera bröllop/önska att vi hade nån att ligga med tils vi går hem till klas och tröstäter mat
21.15 infinner mig i biosalongen bredvid charri och ida. ser den bästa harry potterfilmen av alla. alla de andra harryfilmerna alltså.
00.28 avslutar blogginlägget.

06.00 ska börja jobba... 


no time for you

vad är grejen med att vissa personer får en att stå och gömma sig bakom chipshyllan inne på willys i flera minuter för att man darrar i hela kroppen och inte vågar hälsa? tur att bästaste bästa ida var där och skötte snacket. ikväll är det etage. dans och vin och röj och inga bekymmer.

oh simple thing

det är helg. det räcker nästan med att säga det för det är så otroligt skönt. pax sova längst på mornarna. morgnarna. eh..las mañanas. helg = inget jobb. idag har jag sovit i skuggan på gräset, fikat med tjejerna på bryggis, gått på stan och köpt en klänning (typ) och ett par skor som jag delade med ida. nu ska vi sitta vid ån och mysa, kanske lite fezt sen.

lite saker är fortfarande lite jobbigt. . .

där ebba drar fram försvinner allt damm

   

drunkie

i onsdags va vi fulla, i fredags va vi fulla och igår va vi sannerligen fulla. herregud vart ska detta sluta? synd att det är så roligt. i fredags va det öl hos klas och gustav och sen rådis, igår va det öl hos klas och gustav och sen etage. mkt roligt måste jag säga.

har börjat äta kopiösa mängder mat. är ständigt hungrig. måste ske en ändring. eller så måste jag börja träna. fan. idag vill jag träffa tilde som är hemma från usa! bäst.

true believer

jag sket i att dammsuga mattan i matsalen imorse. aldrig varit så seg nån gång tror jag. hittade dock en massagestol i källaren där jag spenderade kanske lite för lång tid. röj på harrys igår. tror jag. haha närå. jag, ida och olle började hos mig med halvgoda red gold-drinkar och e-type samt michael jackson. dä va najs. slutade med korv och pommes på ghandis om jag inte minns fel. när jag kom hem från jobbet imorse (10.15, slutar egentligen 10.30) såg jag ett avsnitt entourage och åt scrambled eggs och sen sov jag till halv tre. nu vill jag äta cheeze doodles mer än nånting annat på hela jorden.

I'm still an animal

i mitt liv just nu händer inte så mkt som är särskilt stimulerande för hjärnan. den går på lågvarv kan man säga. det mest komplicerade på mitt jobb är att planera hur jag ska dammsuga i matsalen så inte sladden trasslar in sig i borden. och att inte få psykbryt på kontorsnissarna som kissar på toaringen och inte kan sopsortera. annars kollar jag mest på tv-serier på min absoluta favorithemsida watchtvsitcoms.com. har iof kollat klart på alla avsnitt av både prison break och nip/tuck så nu vet jag inte riktigt varför jag lever. antingen får det bli sex and the city eller så funderar jag på att börja på nån helt ny serie. typ entourage. mm så får det nog bli.

ehm...som sagt, hjärnan på lågvarv. men ikväll ska vi kanske ut på rådis eller harrys. eller båda. pigg and cry på jobbet imorgon. kommer lätt trassla in mig själv i dammsugarsladden...

sjukt värda saker #3


nanannaaa...fast igen kan man säga. pb pb pb pb pb!!

burning a hole in my heart

hemma från jönköping. en trevlig stad må jag säga. vi startade fint med mat på jensens böffhus där vi fick underhållning av två medlemmar av sällskapet som hade tävling i att äta så mkt ribs som möjligt. inte helt oväntat vann gustav. vi fortsatte sen på krogen men åkte ganska snart hem och drack lite mer öl. jag sov mest. dag 2 spenderades med hela familjen för första gången på mkt länge. jag va dock sjuk och trött. på kvällen iaf va det feezt och det va mkt roligt. jag och klas va dom enda som stannade hemma från krogen och gick och la oss istället. jag hade nog drabbats av akut passiv rökhosta så jag låg och hostade/halvt kräktes i attacker i sängen hela natten. synd för klas också som fick lyssna till det ljuva ljudet. dagen efter försökte vi städa lite i den extremt stökiga och äckliga lägenheten, men vi kollade mest på tv och mamma städade. jag vill också påpeka att jag drog den värsta bakisfisen, och då va jag i sällskap av de mest bakisiga och "manligaste männen" som fiser värst på jorden. mkt nöjd. sen åkte vi hem och sov hela vägen.

idag har jag börjat jobba på riktigt och klara åker ut i europa på tågluff. kul för henne, inte för mig. peez

like the back of my hand

igår tog jag nytt legfotot. såg ut som en drömmande trött hund med rosa bränna. yes. sen hade vi grillkväll och cyklade runt varpan(!). första fyiska aktiviteten jag utfört på mkt länge. kändes bra faktiskt. nu ska jag gå ur min svettiga säng och gå ut till mitt svettiga kök och äta frulle, sen ut i det svettiga vädret och ligga och svettas på en strand med mina svettiga kompisar. imorgon börjar jag jobba och sen ska jag, mamma, pappa, klas och gustav till jönköping och på albins 20 års fest. astrid lindgen-tema av någon anledning. jag skippade idén att va rumpnisse (kan tänka mig alla analsex-skämt som skulle hagla över mig då) och satsar på nils karlsson pyssling istället. passar min längd.

lök

RSS 2.0