somewhere only we know

p&l: check.
i en vecka har vi nu suttit och svettats på campingen, supit oss fulla, trängts bland andra svettlökar och bränt pengar på käk. det är najs. jag har iof mesat ganska mkt och varit och sovit hemma en hel del. om vi tar lite höjdpunkter och sämstpunkter (?) så kan jag nämna, bland höjdpunkterna, håkan hellström, keane, moneybrother, när jag körde en "salsa-frisbee" och en hel tallrik tomatsalsa hamnade på en random killes huvud och när jag diskuterade kristendomen med en av våra kyrkliga grannar och hon tillslut bad för mig och hela min familj. sämsta tillfällena var när jag i den extrema fyllan somnade på mando diao konserten med huvudet mot en random kille, inte samma som salsa-killen som tur var, och när jag blev buren från framsätet av en bil till bakluckan (!) och somnade även där en stund. mina små kastspyor innan håkan var också fina. men det är värt med festival. no doubt about it.








bounce back

va nyss och inhandlade festivalmat med klas på lidl. detta var resultatet:

  • nektariner
  • köttbullar
  • en burk majs
  • bröd
  • creme bonjour
  • riskakor med ostsmak

känns som om veckan kommer bli mkt närande.  
lite bilder från senaste tiden:






1. seaside som spenderades mestadels hos klas och gustav
2 och 3. jag, jonatan och julia på roadtrip till vassbo och staberg
4. midsommarafton och invigning av vinjäveln
5. random och knäpp fest i en stuga i bjurs (igår)


ready to reload

jaha. midsommar idag och det står görschen på schemat. känns bra. annat värt att nämna är inte så mkt. har verkligen hänt noll den här veckan. igår kom markus hit och drack kaffe, det va ju trevligt. sen gick jag och klas ner på stan, han skulle köpa kläder och jag skulle fixa nytt leg. vi inledde fint med att sitta på banken i hundra år och plötsligt var klockan 17.50 och vi insåg att vi inte skulle hinna nåt av det. fick iaf reda på att ett nytt leg kostar 400 kr och ett foto kostar 179 kr. samhället är ett skämt enligt mig. jag har iaf bokat klipptid till på måndag, vill klippa ganska kort med vet ej om jag vågar. tilde har åkt till usa och det är tråkigt. på måndag ska vi också sätta upp tälten på p&l-campingen. festen har börjat. puss

supersonic woman

nu ska jag städa hela huset innan mamma kommer hem och lyssna på den här, den utan tvekan grymmaste pepplåten genom tiderna, på repeat.

sjukt värda saker #2


särskilt när påsen legat öppen över natten så cheez cruncharna är sådär sega.

midnight

sitter själv och kollar på big brother säsong 2 på tv 400. yes. har brutalt ont i halsen och huvudet och träningsvärk i vaderna pga trippen upp på jungfuberget. yes igen. men the great depression börjar iaf tyna bort lite långsamt, har inte gråtit på hela dagen. det gäller att sysselsätta sig med saker som t.ex. roadtrip till vassbo och staberg med julia och jonatan. annat som hjälper är också solidaritetshat från sina närmaste. sånt piggar upp. ska bara försöka få tillbaka aptiten och sen är jag fit for fight igen. eller nåt. vägrar vara ett vrak på peace&love nästa vecka. nu ska jag sova i mammas tempursäng, förstår inte att jag inte upptäckt den förrän nu. godnatt. 

when will those clouds all disappear

det är ju fan att sommarlovet ska börja med regn i enorma mängder.
och gråt i enorma mängder.
fan fan fan.


booooyaah

jag är trött. men det är fett värt att va trött idag för vi har haft så snuskigt roligt senaste veckan. fredagen ägde allt på jorden. hela studenttåget och alla utspring och sånt gick bra och sen började festen for real när vi satte och i bussen och åkte runt på alla studentskivor. 14 st. sen röjde jag till mozkovitch (stavning?) i johans källare och var askalas. på lördagen mådde jag så bra som man mår efter 14 glas champagne, minst, dagen innan. va fan top 3 på det värsta någonsin, satt vid mitt köksbord och skakade i hela kroppen och försökte trycka i mig lite pommes. men sen va det bal på harrys och det va kul fast jag va rätt opepp pga lite olika saker. sen tog vi en frisk prommis upp på jungfruberget. mm just det. nu villl jag helst sova. sova. sova.

det är sommarlov.


tumbling on the sea

igår bestämde jag mig för att skita i den sista samhällskunskapsuppgiften och nöja mig med ett vg. jag ändrade mig precis. nu jävlar vankas det mvg.

och ikväll, hej harrys.

sjukt värda saker #1

tre små rätter + friterad banan med glass från china thai (även kallad china thaitallrik). mest perfekt när man är något bakis och endast ätit idealmakaroner med pesto på hela dagen som man spenderat i skolan.

visa hattarna

mösspåtagningen igår gick nog så bra som det kunde. kul var det och alla dgf:are var så fina så. efter så tänkte vi också fira lite trots att vi inte skulle in på etage. men man kan vara full ändå. det var vi. vi hängde i amanda, sanna och olles lägenhet och sen hemma hos ebba & lovisa och sen tillbaka till den första lägenheten. när jag lämnade stället, i vit klänning, dgf-mössa, blå kavaj och klas lila chinos men utan väska, hade hälften gått och lagt sig, olle satt i en hög på balkongen med stukad fot och ejvin låg raklång på en matta. det är en fest. makaroner till fyllekäk och även till frukost efter en sjukt lökig natt pga loftsäng där all jordens varmaste luft samlas. idag är jag något bakis i skolan (första gången faktiskt!) men cissi fyller 18 och imorgon så kör vi igen! this is living. eller nåt. fast nu vill jag sova sova sova sova äta kinamat sova sova sova.






my own two hands

blev varken fotboll eller mario cart, blev istället kenny starfighter-maraton hos johan i lördags, men det var en höjdare. så himla skönt att inte va ute och va full. och att inte vara på falukalaset. i söndags samlades dgf de äldre och de yngre och gick upp på jungfruberget. nu är jag hemma och svirar om inför mösspåtagningen som börjar om ca 1 timme. jag känner mig nästan mer peppad än alla studenter haha. och det är helt okej väder för första gången på typ en vecka. timing. upptäckte att så fort jag satte mig i fotåljen blev jag full med svarta hundhår. passar fint på den vita klänningen. skit också.

just det. förvirring igen.


I held your hand

idag har jag inte spelat fiol på gruvan och jag har verkligen inte skrivit samhällskunskap. jag har bakat kladdkaka och ätit omelett hemma hos johan och suttit och snackat massa skit. igår var en rolig kväll. jag gjorde som gustav sa åt mig, insåg att jag inte har nån självbehärskning och drack öl, och kollade på eldkvarn med klas, gustav och amanda. sen hängde vi lite på stan och efter det i sanna, olle och amandas lägenhet. lite mer stan, eller gågatan mot rådis snarare fast vi sket i rådis och gick hem till nån random i typ 2 min och sen hem till johan där det blev matfest och sömn. idag kanske det vankas fotboll och mariocart. me gusta.

soon

yes. har fått det trevliga beskedet att om jag ska få mvg i samhällskunskap hänger på det sista arbetet. no press. men det är är fanimig det allra sista arbetet det här året och det är så j ä v l a skönt. sen är det bara cabaré och studenten med dgf kvar. awesome.

gårdagen började för jävligt när vi var tvugna att bada på lugnet. på idrotten. ute. ute! det var typ minusgrader och haglade. nästan. sjukt kallt iaf, jag bangade livräddningen och smet in till bastun istället. sen fortsatte den extrema kölden på stora scenen på torget när vi hade sista spelningen med gränsis för terminen. love till gränsis. efter den enda lektionen åkte jag, alex och sara hem till sara och spelade in vårt musikhistoriaarbete som jag hakade på i sista sekunden. det va kul. åter till torget sen och kolla på breakfast in berlin som vann dalatoppsfinalen! wohooo. sen efter mkt tjat av systrarna kjällquist gick jag hem till dom och träffade julia för första gången på 4 månader. vi åt äcklig falukorv och kollade sen på twilight. love till mina bästa kusiner. i helgen tror jag att jag bangar falukalaset. vill titta på nip/tuck hela helgen och sova. och skriva en mvg-uppsats om någon aktuell konflikt i världen. peez

left alive

ojoj. mkt händer dessa dagar. igår efter spanskan, som nu är avslutad och jag fick ett helt ok VG i kursen, åkte vi till stockholm med gränsis och spelade på konserthuset. kom hem och dog i sängen av trötthet. idag har jag endast haft en lektion, kör, och sen gick jag på stan en sväng med tilde och köpte ett linne/klänning och la undan ett par skor jag ska köpa. sen gick jag hem och sov och kollade på nip/tuck. snart ska vi hem till jessica för sista riktiga DGF-mötet innan stidentveckan (!) och sen ska jag fort fort till elsborg och spela med gränsis igen. sen avslutningsfest. pew. kommer aldrig hinna skriva klart mitt idrottsarbete/samhälsskunskapsarbete/musikhistoriaarbete. hjälp. asien-jullan är iaf hemma nu! puss alla.

plutt

kom på idag att vi ju kommer få ett till studiebidrag, i juni. kändes som om allt blev lite lättare då. det är ju för dom pengarna man ska köpa alkohol till p&l för. då har jag kanske råd med nya skor ändå. och blondering och ögonfransfärgning. och kläder. hm, kanske lite väl optimistisk. just nu sitter jag i skolan och ska plugga men försöker spendera så mycket tid som möjligt på diverse sidor (facebook, bilddagboken, bloggar) så att det blir för lite tid kvar att ens börja plugga innan nästa lektion. effektiviteten flödar. såg nyss en reklam för en ny marabou, summer edition. jordgubbsbitar i! måste snarast inhandlas.


RSS 2.0