you want to go to the seaside?

seaside igår men mest tid spenderades på klas och gustavs uteplats med öl. vi kollade först på breakfast in berlin som var toppensuperbra som vanligt, och senare kollade vi på benesser. det va det enda festivallivet vi upplevde. sen bar det av till rådis där det va massa folk igen. jag startade nästan ett nytt band med ett gäng vuxna män, en hette göran. idag försöker jag plugga men det går så jävla segt och jag har noll lust eller inspiration eller fantasi över huvud taget. röv. ska på gränsisövning snart. det är fortfarande varmt ute men jag har iaf inte bränt mig än. vill verkligen undvika det i år.

vad jag ska lägga mitt studiebidrag på denna månad:

- färga ögonfransarna
- köpa en ny blondering och färga utväxten
- dricka till p&l
- mat på p&l
- dricka till studentveckan

känns som en bra månad.

slipping trough my fingers

jag ger ett lite argt hmmm till förra inlägget.
nu är det otroligt stekigt ute och vi har stekt hela dagen på kålgårn där seaside är i full gång. vi ska återvända dit om ett tag. har ätit greksallad, bröd och tzatziki med cissi, ida och amanda mysepys. i full gång var vi igår också, litegrann. middag hos klas och gustav (öl), sen mys hos amanda elf (öl) och sen rådis (mer öl). asmkt folk, det va kul. får se hur det blir på alkoholfronten ikväll. det slutar nog som vanligt. med en snyltöl i handen och massa fina vänner. jag tycker om mina vänner. och min bror som är hemma, fast han är min vän också. puss


I've built my life around you

tänk att det skulle bli såhär

att det som var så självklart förut, det som jag saknat
skulle betyda så mycket nu, skulle göra mig så glad

this aint living

känns som om saker och ting börjar styra sig. idag skrev jag klart engelskan, kulturhistorian (!) och fick mvg i musikteori. hell yeah. nu ska jag bara börja på musikhistorian som ska vara klar imorgon, kommer nog inte vara så här positiv om ett tag. men ändå. i helgen blir det chilla (och plugga, har ju samhällskunskapen kvar...) och hänga lite på seaside antar jag. vill sitta på en filt med görschen och äta jordgubbar och snacka skit och kuba-drömmar. nu tänkte jag baka kolakakor för det är så jävla gott. sen, musikhistoria. jag ska vara så  j ä v l a  e f f e k t i v ! ! ! !

with light in my hair

lost i huvudet. idag hade jag endast två lektioner, kör och sång. jag kom en timme försent till kören (missade alltså hela lektionen) och en timme för tidigt till sången så jag fick sitta och vänta. vad är fel? sen gick jag iaf på stan med mamma och hittade en söt vit klänning, vit spets-bh utan band och vita spetstrosor. tihih. sen gick vi på skojakt, siktade in mig på ett par vita gladiatorskor på scorette, som dock inte fanns i min storlek. det slutade med att jag kommer behöva gå igenom samma process med dessa skor (för de var beställda men hade inte kommit) som med mina vita converse (också på scorett). då beställde de hem ett par från gävle som aldrig kom. jag var inne där typ 40 gånger om dagen i en vecka men de förbannade skorna kom aldrig. ca 20 min innan jag skulle med ett tåg till stockholm va jag inne en sista gång och då ringde hon som jobbade där runt till typ 10 olika personer och tillslut fick jag kubba till ica och hämta ut dom och sen cykla fort som faaan till stationen. hon i kassan kände förresten igen mig när jag va där idag och frågade "hann du med tåget?". haha.

nu är det plugg plugg plugg igen. men sovmorgon imorgon också plus att albin kommer hem imorgon kväll!!

words words

"Konstnärerna som delade dessa åsikter tog alltså emot revolutionen med öppna armar och konstens Europa tog klivet in i det nya seklet med antiken som förebild."

är detta en mening jag i vanliga fall skulle använda? skulle inte tro det. shit vad man (hatar ordet) ordbajsar när man skriver arbeten. detta är vad jag spenderar min lediga morgon med. yeej. men jag har för en gångs skull lite pluggflow. känns jävligt bra måste jag säga. idag har jag endast lite engelska, samhällskunskap och sen kulturhistoria (<3). sen ska jag leta klänning och skor med mamma och sen kolla freakshow, musiktreornas avslutningsshow, tror jag. om nån vill hänga på.

pronto, pronto.

all I see of you is when you're not so busy

för nån vecka sen gick jag ut på gården och skulle ta min cykel ner på stan. problemet då var att cykeln var borta. jag hade ingen som helst aning om var nånstans den skulle kunna vara, det va helt blankt. idag, när jag och ida (som också tappat bort sin cykel) faktiskt var ute på cykeljakt efter dgf-mötet så ser jag skönheten stå där på stora torget och lysa i all sin glans! dagens glädjeämne.

det jag är minst intresserad av just nu:

- konstens utveckling under 1800talet
denna djävulska uppgift i det djävulska ämnet kulturhistoria som skulle varit inlämnat förra fredagen. hatar den verkligen. nu, till verket.


I've got a feeling

jag orkade visst etage igår, fast tröttnade efter ett tag iaf. men det va ok. nu blir det inte utgång på länge har jag bestämt. måste chilla ett tag med det, självaste studentveckan är ju inte så långt borta och då måste vi små söta dgf:are ha både pengar och ork kvar. är lite orolig för hur min röst ska hålla då. hade ju sång/grillfest i onsdags och sen dess har jag endast kunnat åstakomma lite krax. aa blir lite knäpp på att tiden går så fort och att det fortfarande är så mkt att göra.

denna vecka ska jag:

- kolla ut en bikini jag ska köpa när jag får pengar
- gå på friskis så mkt som möjligt (hett tips utifrån egna erfarenheter: gå ej på friskis dagen efter forspaddling. big mistake)
-  skriva så många left over-arbeten jag kan då jag har väldigt mkt håltimmar och lediga lektioner
- hitta nån vit klänning+skor till dgf-klädseln och skicka tillbaka min dgf-mössa som var alldeles för liten

dream on

långhelg

onsdag: dgf-fest med grill och sång. mkt trevligt och roligt och full. gick till harrys sen där det va tjockt med folk och vi dansade och lökade.


torsdag: chillade hela dagen och på kvällen åkte jag runt i en bil med massa killar och tittade på skrot/bunkrar/läskiga hus/pansarvagnar/mm

fredag: var på adventure big time. spontan forspaddling med klara och några fler. våtdräkten satt fint. sjukt kul men läskigt och vi fastnade i en våggrop (?) typ och kom inte loss. hela båten var fylld med vatten och det va omöjligt att paddla. satt mest och höll i mig krampaktigt och skrek. min rem man skulle sticka in foten i vilket vad det som gjorde att man satt fast i båten gick av. jag panikade lite smått. adrenalin hej. på kvällen drack vi öl hemma hos klas och gustav, sen va vi på rådis en sväng. ikväll kanske det blir etage. men jag orkar nog inte. puss




tröööd

är galet trött på allt. dagen började fint med ett försovning och ett oförberett spanskaprov som gick åt helvete. imorgon ska jag hålla ett tal som inte finns. denna långhelg vill jag chilla och grilla och hänga men måste måste måste skriva och läsa och skriva ännu mer. snart ska jag sjunga men jag vill bara åka hem och sova tills studentveckan börjar och dgf ska röja runt stan. fast vi ska iof grilla och sjunga imorgon med gamla styrelsen. ljuset i tunneln. 

ge mig:

pengar
energi
klarhet
sommar
ett tal om barcelona på spanska 

blow shit up

det blev ingen tacokväll. inte heller melodifestivalenkväll. det blev istället kålgårnkväll med eld och nån öl, eller fler öl för vissa (inte för mig). det blev lite för kallt. nu ska jag snart titta på robinsonreprisen och dricka hallon/kiwi smoothie. har börjat gjort smoothies igen och jag är fan bra på det. kom precis på att jag har gränsisövning senare idag, måste också skriva mitt spanskatal. jävla skit.

kan nån förklara allt för mig. jag fattar ingenting.
majorconfusion

gasolina

lång och sjukt värd helg. i torsdags drog hela es2mu till stockholm och gick på museum och bounce. asbra och skitkul. efterår gick jag och tilde och tog en billig öl bara för att vi kunde och sen åkte jag och chillade med ac. dagen efter va det shopping, fast utan resultat och sen hookade jag upp med markus och björn och vi tog masexpressen hem. hah. väl hemma i falun va det pang på rödbetan med lite myfest hos cissi och sen etage med ylva, ida, stina och anna. jag va sjukt opepp och nykter till en början men det gav med sig och vi hade askul. vi bad bartendern surprisa oss med en tjejig drink, gör inte det för det blev dyrt. vi misstänker att det va en sex on the beach och det va sjukt gott iaf. sen hängde vi i vip hörnan med lite jobbiga brats och drack vin med fanta och shakade på dancefloor med diverse folk. efter stängning hamnade jag och ylva i en lång diskussion med jocke och mange och vi kom hem runt fyra. ikväll är det förhoppnigsvis tacokväll som gäller.


överstigande

äckelkvart. övar på intervall på musikteori.se. mina hat är överstigande kvart/förminskad kvint och liten sext vs. liten sjua. grrr.... har prov på detta imorgon plus rytm- och melodidiktat. så himla kul. nationella i matte b idag i fyra timmar, är för dizzy i huvudet för att kunna avgöra om det gick bra. har också en spanskatext till imorgon jag inte läst. när dessa helvetesdagar snart är över är allt frid och fröjd ett tag och stockholmsresan på torsdag kommer bli superb.

måste berätta det jobbigaste igår. kom hem från mozartkonserten på muséet vid åtta ungefär, då har jag inte varit hemma sen imorse och har suttit på biblan i ca 3 timmar och pluggat matte. har haft så ont i magen hela dagen så jag har inte kunnat käka nånting utom en crepes och en sportlunch. jag skyndar mot dörren och längtar efter mina kinamats left overs som finns i kylen. benen viker sig nästan av trötthet och hunger. då händer det. sekunden efter att jag låst upp dörren glider nycklarna ur min hand och landar i den djävulska springan mellan dörren och trappen. neeeej. detta är ett fenomen som händer titt som tätt i vårat opraktiska (men fina) hus på hanröv.6. jag dör nästan, men går in och hämtar pinnen som är till för att öppna vindsluckan. sitter en stund, samtidigt som grisen står och skäller frenetiskt och vill gå ut på prommis, och lirkar fast nyckelknippan som ligger halvt gömd under gamla löv och en gammal napp på pinnens lilla böj och drar upp den. andas ut.

your step

dagen har spenderats inomhus. jag har varvat matte med nip/tuck och patiensduell på msn men tog mig iaf utanför dörren när jag gick ner till klara och åt mat och slökollade tv. sen gick jag ett helt varv runt parken med grisen och pratade i telefon, tack världen för mobiler. imorgon börjar skolan och jag är inte pepp. vi har två prov. MEN vi åker till stockholm hela klassen på torsdag och det ska bli röj. har ej bestämt om jag ska stanna kvar en natt eller två, känns som om man borde det. har fått en känsla av att vi är alldeles för lite wild and crazy...

jag vill helst inte vakna inatt igen av extrem pain i magen. snälla. godnatt


plutt

är ett vrak. nej men vissa saker som har och göra med att jag är av kvinnligt kön har denna vecka tagit kål på mig. vill mest kura ihop mig till en boll under täcket och gråta. även mattenationella nästa vecka som jag måste plugga till är jobbigt. igår drack vi lite vin och tittade på hockey, sen åkte vi hem. ikväll ska girls unit titta på robinson och äta ost. iaf jag och ylva, tilde och ostbuffé går inte så bra ihop. jag är så lam att jag inte orkar mer nu.

varför ens anstränga sig?


bloody mess

jag har blött näsblod tre gånger på två dagar. inte okej. en gång kl 06.00 på morgonen när jag var still in bed, en gång ca 1 min innan jag skulle ha muntligt nationellt prov i engelska och den senaste idag på kören med hela klassen+alla treor. varför är det förresten roligt att skratta åt någon som blöder näsblod? har inte förstått den grejen, är det som att skratta när någon ramlar eller är det själva papperstussen intryckt i näsborren? jag blev iaf inte buren som en prinsessa någon av  gångerna. fan.

1998
idag på dagis blöde jag nes blod

honey honey

idag fyller ida kjällquist bäst i världen 18 år. välkommen i klubben, love. har haft en föträfflig eftermiddag/kväll med champagne, greken och tårta i sällskap med görschen. som alltid ganska högljudda och underbara. 

 

it's allright, it's okay

jag tycker det är helt okej att:

sitta hemma en hel helg inklusive kvällar och titta på tv

äta lösviktsgodis och hallonglass till middag och kolla på van veeteren

duscha och direkt ta på sig mjukisar utan trosor för att man bara ska gå runt hemma. det är fortfarande okej när man går till ica och köper lösviktsgodis och glömmer ta på sig trosor.


hotnights


the things you call faith

valborg blev jättelyckat. massa god mat och öl och goda vänner hos klara. massa dans på gräsmattan och några breakdowns precis som det ska vara. sen gick vi till rickard och fortsatte festen där. mkt trevligt. idag tog vi en liten trip till rättviks marknad, det är lite tattigt men det va kul ändå. ikväll ska vi nog mysa. jag är jättetrött och det är jättevarmt ute. hej

RSS 2.0